15/2/16

INICIEM LA SETMANA DELS TALLERS AMB... UN MÓN DE CONTES!

Després de molts dies esperant-la amb il·lusió, finalment ha arribat: la nostra setmana dels tallers! Des de bon matí, i només de posar els peus a l'escola, els nens i nenes d'educació infantil ens hem pogut fer a la idea de la màgia que ens envoltarà tota la setmana, I és que... només d'arribar, les nostres mestres, disfressades com autèntics personatges de conte, ens han fet travessar una porta que ens ha introduit directament al fascinant i màgic món dels contes.



Tot seguit, ens han representat un conte introductori de tots els personatges. D'aquesta manera, hem pogut endevinar de quin conte n'eren els protagonistes. Ja ens han avançant que els tallers d'aquesta setmana hi estaran relacionats. Quina emoció!

A continuació, hem realitzat una gimcana per tal de trobar un element de cada conte. Estaven escampats per tota l'escola! Finalment, i després de molt buscar, els hem trobat. Això sí! Amb l'ajuda d'unes endevinalles que ens encaminaven per saber quin era l'objecte en qüestió.



A la tarda, entre tots hem decorat unes lletres que ens han servit per realitzar un mural molt bonic que hem col·locat sota les voltes de l'escola. Entre tots hem construit el nostre llibre màgic!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada